2020. november 28., szombat

A változás örök

A változás örök, ez biztos. Hamarosan meg fog születni a kislányom, így célként tűztem ki, hogy addig megpróbálom befejezni a bogarat. A lista nem volt túl hosszú: 

- elejét és hátulját 3-4 cm-t megemelni, hogy kényelmesebb és vizsga képesebb legyen 
- ha már az emeléshez szét kell szedni, akkor a 25mm-es torziók 23.5mm-re (standard Porsche 944) való cserélése 
- épített váltó cseréje egy középhosszúra (az 1776-hoz felesleges a Rancho és a hosszú áttétel is inkább csak rontana az élményen) 
- A működő 1776 beszerelése 

Ezt hosszú hónapok alatt nem sikerült megoldani Pesten, illetve valamit belőle igen, de sírógörcsöt kaptam, mikor megláttam :( Mind közül legjobb az emelés...nem pont erre gondoltam - úgy áll mintha nem lenne benne motor, pedig van.
De legalább ketyeg:


Mivel sem a gyerek születését, sem az év végi munkahelyi őrületet nem tudom a bogár miatti aggódással tölteni, ezért ismét változik a terv és elkerül az autó Tatihoz Békéscsabára, ahová mindig is vinnem kellett volna (csak fáztam a távolságtól és trélerezéstől, késő bánat). Nála a fentieken kívül még meg fog történni 

- az autó hangszigetelése 
- új üléskonzol gyártása 
- torziók újra szétszedése és a magasság belövése 
- az 1776 átnézése és beépítése, lemezek szinterezése, kipufogó rendszer készítése 
- a tank átmosásáa (biztos ami biztos) 
- és minden egyéb, még nem látható végleges simítás. 

Nem tudom mikorra lesz kész, mert hosszú a várólista, de benne minden tekintetben bízom. Az elkövetkező hónapok (évek?) úgysem a bogarazásról fognak szólni sajnos :( Ilyen értelemben mindegy is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése